Laat je adviseren over geregistreerd partnerschap door de notaris in Borne
Contact

Neem contact op met de notaris en juridisch adviseur in Borne

De notaris buigt zich over diverse belangrijke levenszaken: het kopen van een woning, het aangaan van geregistreerd partnerschap, het opstellen van een testament. Laat je goed informeren over jouw specifieke situatie. Neem contact op met Notariskantoor Scherfke. Onze notaris en juridisch medewerkers ontvangen je graag in Borne, op een steenworp van Hengelo.

Bel voor een afspraak 074-2552500 of stuur een bericht via info@notarisscherfke.nl.

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten op notarieel en juridisch gebied. Schrijf je nu in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief.

Privacy statement

De communicatie en gegevensuitwisseling met bezoekers van deze site gebeurt zo veilig mogelijk. Persoonsgegevens worden behandeld in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Gegevens worden strikt vertrouwelijk bewaard en worden op geen enkele manier openbaar gemaakt, verhuurd of verkocht. Uw gegevens worden met de grootst mogelijke zorg behandeld. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Privacystatement

Disclaimer

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid gemaakt en wordt ook zorgvuldig bijgehouden. Het is algemene informatie en niet van toepassing op individuele situaties. U kunt aan de inhoud van deze site geen rechten ontlenen en geen aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud.