Levenstestament aanpassen nabij Hengelo

Tijdig je testament of levenstestament aanpassen kan je in de toekomst veel leed besparen. Notariskantoor Scherfke helpt je met het opstellen en aanpassen van deze documenten. Hierdoor weet je dat alles goed geregeld is in geval je in de toekomst niet meer wilsbekwaam geacht wordt.

 

Je levenstestament aanpassen in Hengelo

 

In je levenstestament wordt vastgelegd wie medische, financiële en persoonlijke beslissingen voor je neemt wanneer je hier zelf niet meer toe in staat bent. Door een levenstestament op te stellen, heb je de mogelijkheid een gemachtigde aan te wijzen die je vertrouwt en die beslissingen maakt die in jouw belang zijn. Door een levenstestament bij de notaris te laten vastleggen, wordt de door jou aangewezen vertrouwenspersoon erkend door instanties, zoals je bank. Hierdoor verkrijgt hij de machtigingen die nodig zijn om jouw zaken goed te regelen.

 

Een testament aanpassen bij Notariskantoor Scherfke

 

Duidelijkheid in wat er met je bezittingen moet gebeuren nadat je overleden bent, kan je vrienden en familieleden extra leed besparen. Zo kun je bijvoorbeeld bezittingen nalaten aan iemand die wettelijk gezien niet je erfgenaam is, maar die je wel heel dierbaar is. Dankzij je testament weten je nabestaanden precies wat je wensen waren. Een testament moet opgesteld worden wanneer je wilsbekwaam bent. Maak een afspraak bij Notariskantoor Scherfke en bespreek je wensen met ons. Wij helpen je graag met advies en leggen je wensen vast in een voorlopige versie van je testament. Tijdens een tweede afspraak wordt het document doorgenomen, worden de handtekeningen gezet en is het testament officieel.

 

Wij helpen je verder

 

Heb je advies nodig, wil je je levenstestament of testament aanpassen of wil je een akte laten opstellen in Hengelo? Notariskantoor Scherfke in Borne helpt je verder. Neem contact met ons op en laat ons weten waarmee wij je van dienst mogen zijn.

Notariskantoor Scherfke
Grotestraat 110
7622 GP Borne

KVK: 8182558

Openingstijden*

Maandag - Vrijdag 08:30 - 12:30 13:30 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

15/04/2022 Gesloten

18/04/2022 Gesloten

27/04/2022 Gesloten

26/05/2022 Gesloten

*Telefonisch bereikbaar vanaf 09:00

Laat je adviseren door de notaris en juridisch medewerkers van Notariskantoor Scherfke in Borne.