Ervaren notariskantoor in regio Hengelo

Notariskantoor Scherfke nabij Hengelo


Bij allerlei grote levenszaken komt de notaris om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan het kopen of verkopen van een woning, gaan samenwonen, het opstellen van een levenstestament of het starten van je eigen bedrijf. Voor al deze zaken kun je terecht bij Notariskantoor Scherfke in het Twentse Borne. Notaris Rainier Scherfke en zijn deskundige team juridisch medewerkers helpen je graag met professioneel advies bij het maken van belangrijke keuzes in je leven. 

 

Gedegen juridisch advies 


Notaris Scherfke heeft ruime ervaring op het gebied van verschillende notariële zaken. Zo helpt hij je graag wanneer je een woning gaat kopen of verkopen, waarbij een hypotheekakte opstellen nodig is. Ook een testament of levenstestament opstellen behoort tot de mogelijkheden. Heb je een erfenis ontvangen en wil je weten met welke rechten en plichten dit gepaard gaat? Ook dan ben je bij Notariskantoor Scherfke aan het juiste adres. 
 

Voor je zakelijke beslissingen 

 

Notaris Scherfke staat ook klaar voor je bedrijf. Wil je advies over de meest geschikte rechtsvorm wanneer je een bedrijf gaat starten? Sta je voor de spannende keuze of je je bedrijf wilt verkopen? Neem dan contact met ons op. Tevens kun je bij ons terecht voor het certificeren, uitgeven, ruilen en overdragen van aandelen. Voor het verkrijgen van auteursrechtelijke bescherming van bijvoorbeeld muziek, foto's of architectuur bieden wij de service van de IT-Notaris. 
 

Notariskantoor in Twente 

 

Woon je in de regio Hengelo en ben je op zoek naar een goede notaris? Neem dan contact op met notaris Scherfke in Borne. Je bereikt ons tijdens kantooruren op telefoonnummer 074-2552500 of per e-mail: info@notarisscherfke.nl. Al je gegevens kun je 24 uur per dag inzien in je eigen digitale dossier. Ook kun je hier direct contact opnemen met jouw contactpersoon wanneer je vragen hebt.

Notariskantoor Scherfke
Grotestraat 110
7622 GP Borne

KVK: 8182558

Openingstijden*

Maandag - Vrijdag 08:30 - 12:30 13:30 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

15/04/2022 Gesloten

18/04/2022 Gesloten

27/04/2022 Gesloten

26/05/2022 Gesloten

*Telefonisch bereikbaar vanaf 09:00

Laat je adviseren door de notaris en juridisch medewerkers van Notariskantoor Scherfke in Borne.