Laat je testament opstellen bij Notariskantoor Scherfke in Borne
Dataplaza

Dataplaza: jouw digitale kluis bij de notaris

Alles onder 1 digitaal dak

Dataplaza is een platform waar je via een beveiligd portaal toegang krijgt tot je digitale dossiers. Binnen dit systeem kun je direct informatie uitwisselen met je contactpersoon binnen ons notariskantoor.

Daarnaast is het mogelijk om zelf kosteloos een digitale kluis aan te maken. Inlogcodes, pincodes en digitale documenten kun je hierin veilig bewaren. Met één code heb je toegang tot al je andere codes. Tenslotte kunnen notarissen binnen het platform digitale diensten aanleveren zoals de Digitale Erfenis en de Digitale Identiteit.

Meer weten over Dataplaza?

Wil je meer informatie over dit digitale platform? Wij vertellen je graag meer over de voordelen.

Neem contact op

Privacy statement

De communicatie en gegevensuitwisseling met bezoekers van deze site gebeurt zo veilig mogelijk. Persoonsgegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Gegevens worden strikt vertrouwelijk bewaard en worden op geen enkele manier openbaar gemaakt, verhuurd of verkocht. Uw gegevens worden met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Disclaimer

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid gemaakt en wordt ook zorgvuldig bijgehouden. Het is algemene informatie en niet van toepassing op individuele situaties. U kunt aan de inhoud van deze site geen rechten ontlenen en geen aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud.