Notariskantoor Schefke in Borne stelt testamenten op en regelt je nalatenschap
IT-Notaris

Stel je digitale bezittingen veilig met behulp van de IT-Notaris

Ben je de creatieve geest achter foto's, architectuur, muziek of films dan kan je auteursrechtelijke bescherming verkrijgen. Dit auteursrecht (onderdeel van Intellectueel Eigendom) geldt ook op digitale bezittingen zoals software, websites, domeinnamen en databestanden.
De IT-Notaris helpt je in het aanvraagproces van intellectueel eigendomsrecht en bij het veiligstellen van je digitale bezit.

Laat je adviseren door de juridisch medewerksters bij Notariskantoor Scherfke in Borne

De rol van de IT-Notaris

Om intellectueel eigendomsrecht te verkrijgen, ben je verplicht een aanvraagprocedure te doorlopen. In deze aanvraag vermeld je een uitgebreide (technische) omschrijving van het werk waarvoor je bescherming wilt. Deze omschrijving moet, net als de rest van de aanvraag, aan een aantal juridische voorwaarden voldoen. De IT-notaris heeft de nodige juridische kennis om je hierin goed te begeleiden en te adviseren.

Meer informatie over Intellectueel Eigendom en het verkrijgen van auteursrecht? Neem contact op met Notariskantoor Scherfke.

Privacy statement

De communicatie en gegevensuitwisseling met bezoekers van deze site gebeurt zo veilig mogelijk. Persoonsgegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Gegevens worden strikt vertrouwelijk bewaard en worden op geen enkele manier openbaar gemaakt, verhuurd of verkocht. Uw gegevens worden met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Disclaimer

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid gemaakt en wordt ook zorgvuldig bijgehouden. Het is algemene informatie en niet van toepassing op individuele situaties. U kunt aan de inhoud van deze site geen rechten ontlenen en geen aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud.