Laat je testament opstellen bij Notariskantoor Scherfke in Borne
Over ons

Laat je juridisch adviseren door Notariskantoor Scherfke

Een woning (ver)kopen, een aandelenoverdracht, een samenlevingscontract opstellen of een testament opmaken. Notariskantoor Scherfke geeft particulieren en de zakelijke markt toegespitst advies. Wij helpen je bij het maken van belangrijke keuzes.

Rainier J. Scherfke
Notaris
Jorien M. Huiskes – van den Broek
Juridisch Medewerker
Ursula Scherfke
Juridisch Medewerker
Daphne Versteegen
Juridisch Medewerker

Bezoek ons in Borne

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen doen? Neem  contact op en we plannen een vrijblijvende afspraak in. Zo kunnen we je persoonlijk adviseren over jouw specifieke situatie.
 

Privacy statement

De communicatie en gegevensuitwisseling met bezoekers van deze site gebeurt zo veilig mogelijk. Persoonsgegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Gegevens worden strikt vertrouwelijk bewaard en worden op geen enkele manier openbaar gemaakt, verhuurd of verkocht. Uw gegevens worden met de grootst mogelijke zorg behandeld.

Disclaimer

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid gemaakt en wordt ook zorgvuldig bijgehouden. Het is algemene informatie en niet van toepassing op individuele situaties. U kunt aan de inhoud van deze site geen rechten ontlenen en geen aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud.