Notariskantoor Scherfke: uw betrouwbare notaris in Borne

Belangrijke zaken in het leven moeten goed geregeld worden. Het kopen van een huis, het aangaan van een huwelijk of een geregistreerd partnerschap of het opstellen van een (levens)testament zijn verschillende zaken waar je hulp bij kan gebruiken. Ook op zakelijk gebied is de hulp van een notaris vaak nodig: bij bedrijfsovernames, wijzigingen in statuten of bij de overdracht van aandelen.

 

Particuliere zaken


Notariskantoor Scherfke is gevestigd in Borne en adviseert graag cliënten uit het hele servicegebied: de regio Hengelo, Twente en omstreken. Voor verschillende particuliere zaken kan het nodig zijn om een notariskantoor in te schakelen. Het kopen en verkopen van een huis zijn hier voorbeelden van. Bij het opstellen van (ver)koopcontracten is het belangrijk dat alle relevante informatie opgenomen wordt in het contract. Wij adviseren je hier graag in.

 

 

Rondom leven en dood zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Als je je nabestaanden een stukje zekerheid wil bieden, is het verstandig om een testament op te stellen. De regels van het erfrecht zijn ingewikkeld. Een notaris kan precies vertellen wat in jouw situatie van toepassing is. Ook voor het opstellen van een levenstestament kan je bij een notariskantoor terecht. Zo houd je toch de regie over zakelijke, medische en persoonlijke beslissingen als je dit zelf niet meer kan.

 

Zakelijk advies


Het starten van een eigen bedrijf is best een uitdaging en kan een ingewikkeld proces zijn. Ook bij het overgaan van een bedrijf in andere handen komt veel kijken. De deskundige medewerkers van Notariskantoor Scherfke adviseren je graag over het bepalen van een rechtsvorm, zaken met betrekking tot bedrijfsopvolging of bedrijfsovername en de inkoop of uitgifte van aandelen.

 

Neem contact met ons op!


Wij adviseren je graag in Borne en omstreken. Ons servicegebied strekt zich uit van de regio Hengelo naar Twente. Bel ons voor een afspraak of stuur een bericht. Wil je een offerte opvragen? Dat kan direct via de website. Twijfel niet over het inschakelen van een notariskantoor. Het is belangrijk voor jou en je omgeving om zaken goed te regelen!

Notariskantoor Scherfke
Grotestraat 110
7622 GP Borne

KVK: 8182558

Openingstijden*

Maandag - Vrijdag 08:30 - 12:30 13:30 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

15/04/2022 Gesloten

18/04/2022 Gesloten

27/04/2022 Gesloten

26/05/2022 Gesloten

*Telefonisch bereikbaar vanaf 09:00

Laat je adviseren door de notaris en juridisch medewerkers van Notariskantoor Scherfke in Borne.