Een levenstestament laten opstellen nabij Delden

Wil je zeker weten dat jij de regie over jouw leven houdt, ook als je een dagje ouder wordt of als je onverwacht in het ziekenhuis komt te liggen? Laat dan een levenstestament opstellen door een notaris. Notariskantoor Scherfke uit Borne, nabij Delden, helpt hier graag bij.

 

Een levenstestament laten opstellen nabij Delden

 

In een levenstestament worden jouw keuzes met betrekking tot financiële belangen en medische zaken vastgelegd. Als je zelf niet meer in staat bent om deze keuzes te maken, kan een vertrouwenspersoon namens jou keuzes maken. Het is belangrijk dat je een vertrouwenspersoon aanwijst die je volledig vertrouwt. Een levenstestament geldt zolang je in leven bent. Voor het regelen van zaken na overlijden laat je een testament opstellen.

 

Een levenstestament laten opstellen door een notariskantoor geeft je de zekerheid dat het document erkend wordt door de bank, artsen en de overheid. Een notaris heeft namelijk de plicht om te controleren of je wilsbekwaam bent op het moment van opstellen. Dit maakt het document rechtsgeldig.

 

Contact met Notariskantoor Scherfke

 

Wil je een levenstestament opstellen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag tijdens het hele proces en zorgen dat jouw wensen goed vastgelegd worden. Daarnaast regelen we ook graag andere zaken, denk aan een hypotheekakte opstellen, het registreren van een partnerschap en zaken rondom de erfenis. Ook als ondernemer kan je bij ons terecht.

 

Kies voor zekerheid, kies voor de deskundige hulp van notariskantoor Scherfke uit Borne, nabij Delden!

Notariskantoor Scherfke
Grotestraat 110
7622 GP Borne

KVK: 8182558

Openingstijden*

Maandag - Vrijdag 08:30 - 12:30 13:30 - 17:00

Zaterdag - Zondag Gesloten

15/04/2022 Gesloten

18/04/2022 Gesloten

27/04/2022 Gesloten

26/05/2022 Gesloten

*Telefonisch bereikbaar vanaf 09:00

Laat je adviseren door de notaris en juridisch medewerkers van Notariskantoor Scherfke in Borne.